هر توفیق بزرگی ایجاب میکند که مسئولیتپذیر باشید. در نقد نهایی، صفت مشترک تمام آدم های موفق ، توانایی در قبول مسئولیت است.
موفق یت در زندگی ضروری ه داشتن دانش بالا، ثروت زیاد، قدرت و مقام اجتماعی نیست، بلکه خوب یت یعنی خود باشیم، نه دیگری. موفق یت به مفهوم معرفت ارجحیتهای زندگی عملکرد بر اساس آن. خوب یت یعنی ساختن امروز جهت فردایی بهتر. موفق یت، تجهیز امروز برای فردای پربار است. خوب یت در زندگی به عوامل مختلف ی بستگی دارد.
۱) ایمان به موفق یت
فردی میتواند به خوب یت برسد که خواهان آن باشد در وجود توان رسیدن به آن را بیابد و خودش را لایق رسیدن به موفق یت بداند و نسبت به تحقق آن امیدوار باشد. این امر نیاز به روی آوردن به افکار مثبت و طرد افکار بد دارد.
۲) تصمیم و قاطعیت
یکی از رموز خوب یت مردان بزرگ، عزم قوی و عزم راسخ آنها بوده است. افرادی که از بین موانع و موارد بگذرند و از تندباد حوادث به سلامت ی رد شدن کنند به اهداف متعالی خود خواهند رسید. چه بسا افرادی که از امکانات بهتر ی برخوردارند ولی به دلیل سستی عزم و عدم اعتماد به نفس عدم قاطعیت در امور، از اتخاذ تصمیم باز مانده و به رکود شکست تن دادهاند چه بسا افرادی که با وجود امکانات کم و شرایط سخت، باعزم ی راسخ و اعتماد به نفس به قلههای رفیع خوب یت نایل گشتهاند.
۳) پشتکار و استقامت
پیروزی و خوب یت از آن افرادی است که در عرصه پیکار زندگی تسلیم موانع نشده با صبر و شکیبایی به راه خود ادامه دادهاند. میگویند دانشآموز چینی که در رشته تحصیلی پیشرفتی به دست نیاورده بود از شدت یاس و ناامیدی کتابهایش را جمع کرد دور انداخت. در همان لحظه دید که زنی مستمند قطعه فلزی را با سختی سوهان میزند تا از آن سوزنی درست نماید . مشاهده این صحنه به او درسی آموزنده آموخت. او تصمیم گرفت به کلاس درس برگردد به هر قیمتی هست با قاطعیت تمام به ادامه تحصیل خود بپردازد. او در سایه شکیبایی در ردیف پژوهشگران شهیر عصر قرار گرفت.
۴) خودشناسی
یکی از راههای رسیدن به موفق یت، خودشناسی است. منظور از خودشناسی، شناسایی ذوق استعداد و تواناییهاست. از ادیسون پرسیدند: چرا اکثرا جوانان موفق نمیشوند؟ گفت: برای اینکه راه را نمیشناسند و در جاده دیگری گام بر میدارند.
یکی از دلایل شکست گاهي از جوانان، در نظر نگرفتن علاقه و ذوق شخصی است. جهت مثال شخصی به درس علاقه ندارد ولی به کارهای هنری یا فنی علاقهمند است. با این وجود با اکراه اجبار یا متاثر شدن از دیگران به تحصیل میپردازد. بدیهی است در این صورت توفیق نمییابد.
● راز خوب یت میلیونرها
افراد ثروتمند میلیونر خودساخته، باهوشتر برتر از شما نیستند. ولی آنها از یک سری اسرار مخصوص جهت ثروتمند شدن بهره گرفتهاند که شما هم میتوانید با پیروی از آنها حداقل کسب کار را رونق بخشید.
۱) رویاهای بزرگی در سر داشته باشید. افکار بزرگ، زندگی شما را متحول خواهد کرد.
۲) یک تصویر ویِژگزینشه از مقصد در ذهنتان استرس یم بکنید . هر اندازه این عکس معین تر و خاصتر باشد، امکان دستیابی شما به آن بیشتر خواهد بود.
۳) به گونهای رفتار بکنید که گویی شما مالک کسب کارتان میباشید. ولو آنکه برای شخص و شرکت دیگری کار میکنید. این نگرش شما بذرهای خوب یت و استقلال شغلی را در سرنوشت شما خواهد کاشت.
۴) شغل خود را رفیق داشته باشید. چنانچه به آن علاقهمند نمیباشید، آن را رها بکنید . با «نه» گفتن به شغلی که فقط برای پول آن را انجام میدهید، شغل دلخواه خود را همچون آهنربا جذب خواهید کرد.
۵) یک گروه خوشفکر تشکیل دهید. با افرادی که متعهد به ایجاد شغل بزرگ هستند جلسه بگذارید. اندیشهها ایدههای را با یکدیگر بیان بکنید از یکدیگر پشتیبانی بکنید .
۶) همیشه ضوابط اخلاق کاری را رعایت بکنید .
۷) پیشرفت ویرایش ی دائم و بیوقفه در شغل را سرلوحه اعمال قرار دهید. همـواره به علم خود بیفزایید.
۸) به شغل خود به عنوان یک خدمترسان بنگرید. کمک رساندن به دیگران کسب و کار شما را رونق خواهد بخشید.
۹) از تمام جزییات ریزهکاریهای شغل خود آگاهي یابید. این پیشه شماست.
۱۰) مترصد فرصتها باشید. هر لحظه شاید بر در شما بکوبد. شما آماده هستید؟
۱۱) تناسب اندام را حفظ بکنید . ذهن توانمند، جسم نیرومندی پدید میآورد. بدن ضعیف معلول ذهن ضعیف است. سلامت جسمانی روحی شما اساس موفق یت شما در زندگی است.
۱۲) زندگی را اولویتبندی بکنید ابتدا کارهای مهمتر را به انجام رسانید.
۱۳) پیش از آنچه مشتری انتظار دارد به وی خدمت ارائه دهید. این عمل اعتمادسازی کرده و مشتریان شما را بیشتر شدن میدهد.
۱۴) فرد منضبطی باشید. زندگی خود را از کار ها و افرادی که موجبات پیشرفت شما را فراهم میآورند، پر بکنید . کار هایی که بر زندگی شما تاثیر بد میگذارند را از دور سازید.
۱۵) نخستین قانون متمولان پسانداز است. این را هیچگاه فراموش نکنید.
۱۶) هر از چند گاهي وقتها تنهایی را تجربه بکنید . در زمان تنهایی به ندای درون اندیشههای ذهن خود گوش فرا دهید پروگرام ریزیهای خلاقانه بکنید .
۱۷) به سوی برتری گام بردارید. بهتریـن را ارج دهید به کمتر از آن قانع نباشید.
۱۸) صداقت و درستکاری با کیفیت ترین سیاست است. خود و خواستههای را بشناسید آنها را همـواره صادقانه بیان دارید.
۱۹) در روند تصمیمگیری سريع عمل کرده در تغییر آنها نماید آهسته باشید.
۲۰) شکست مورد شما نخواهد بود. تمام افکار شما بایستی بر خوب یت متمرکز باشد، شما باید خوب گردید.
۲۱) در دستیابی به اهدافتان مصمم باشید. پافشاری سرسختانه اعتماد به نفس شما را تقویت کرده و شما را به پیروزی نهایی نزدیک میکند.
۲۲) برخلاف جریان آب شنا بکنید . هیچگاه از ایدهها، عقاید رویکرده ای نو نهراسید.
۲۳) به روی فرصتها تمرکز بکنید نه به روی موانع.
۲۴) سه عنصر ترس و نگرانی ، پشتگوشاندازی تنبلی را از زندگی خود بیرون اندازید.
۲۵) به خاطر داشته باشید اکثرا افرادی که در کنار شما زندگی میکنند از پیشرفت و ثروتمند شدن شما خشنود نخواهند شد ممکن است در این مسیر مرتبا شما را از دستیابی به اهدافتان دلسرد سازند. فقط به اهداف خود بیندیشید آنها را نادیده بگیرید.
۲۶) یاد بگیرید خودخواه باشید. خودخواهی به مفهوم نادیده گرفتن حقوق دیگران نیست. بلکه به مفهوم ارج نهادن به خواستهها آرزوهای خودتان و مقدم دانستن آنها بر خواستههای دیگران است.
● هدفگذاری، رمز خوب یت در مدیریت
یکی از مهمترین کارها جهت نیل به موفق یت، هدفگذاری پروگرام ریزی جهت تحقق اهداف است. اگر ندانیم که میخواهیم چه کنیم و به کجا برسیم عمرمان را بیهوده تلف کرده ایم نتیجهای جز پشیمانی و حسرت عایدمان نمیشود. پس بهتر است تا دیر نشده دست به کار شویم و جهت خوب یت هدفگذاری و برنامـه ریزی کنیم.
به یاد داشته باشیم هیچ کس جز خود ما نمیتواند خوب یت ما را تضمین نماید و خداوند کریم و مهربان نیز آنچه را که ما تدبیر کرده ایم تقدیر میفرماید پس سوء تدبیر را به حساب بداقبالی نخواستن خدا نگذاریم.
جهت هدفگذاری تاثیر گذار بایستی هفت نکته کلیدی را مدنظر قرار دهیم:
۱) داشتن عزم عزم پولادین جهت تحقق اهداف
۲) تعیین اهداف معین واقعبینانه
۳) پروگرام ریزی دقیق و همهجانبه جهت رسیدن به اهداف
۴) استفاده از پشتیبانی ها پشتیبانی های افراد دیگر
۵) تصور و تجسم دستیابی به اهداف در ذهن شادکامیهای ناشی از آن
۶) مرور منظم و دائمی اهداف و پروگرام ها ایجاد بازبینی ات ضروری
۷) انعام دادن مستمر به جهت خوب یتهای کوچک در راستای تحقق
● کلیدهای طلایی موفق یت
▪ خوشرو، شاداب و باطراوت باشید.
▪ در سلام کردن به افراد چنانچه از شما جوانتر هستند یا در رده اجتماعی یا کاری پایینتری قرار دارند پیشدستی بکنید .
▪ خوش قول باشید.
▪ متعهد و مسئول باشید به آنچه که میگویید هر چند انجام آن جهت تان خیلی سخت پرهزینه تمام میشود عمل بکنید .
▪ همیشه آراسته باشید حتی چنانچه بیحوصله هستید.
▪ اگر درباره موضوع مورد بحث اطلاع دقیق مستندی ندارید خوب است اظهارنظر نکنید هرگز جهت حرفی که نزدهاید شما را محکوم نخواهند کرد ولی اگر کلام غلط ی بگویید تاوان آن را باید پرداخت بکنید .
▪ انعطافپذیر باشید در مقابل موانع همچون آب روان باشید که بعد از برخورد با صخره از پای نمینشیند بلکه صخره را دور میزند تا به هدف برسد.
▪ رفتاری یکنواخت داشته باشید تا قابل اعتماد به شمار بیایید، متزلزل و ملون نباشید.
▪ به حقوق دیگران احترام بگذارید، هر جا که به نفعتان بود چشم ها را به روی حقوق افراد دیگر نبندید.
▪ لجباز نباشید، قاطع باشید.
▪ صداقت داشته باشید، دروغ نگویید، ریا نکنید، بالاخره روزی واقعیت فاش شده شما برای همـواره اعتمادتان را نزد افراد دیگر از دست خواهید داد.
▪ کینه و بخل نداشته باشید. بهتریـن راه بخشیدن است.
▪ منصف باشید.
▪ عیبجو نباشید، قرار نیست تمام آدم های روی زمین کاملا بیعیب باشند.
▪ هم ،خوب حرف بکنید . هم، سخن بهتر بگویید، تنها شعار ندهید وارد میدان عمل شوید.
▪ به دیگران بدون چشم داشت مهر بورزید و مدد برسانید. محبت واقعی بدون چشـم داشت داشته باشید انعام کار خوب شما آرامش خاطری است که به دست میآورید. منتظر جواب نباشید.
▪ کمتوقع و قدردان باشید.
▪ هر جا که متوجه غلط خود شدید پوزش بخواهید این کار عین بزرگی شعور شماست از ارزشهای شما چیزی کم نخواهد شد ولی چنانچه جهت موضوع غلط هزار بیاورید میشود هزارو یک غلط.
▪ پرخاشگر نباشید، زود از کوره در نروید. هرگاه حس میکنید که به زودی عصبی خواهید شد ابتدا نفسی عمیق بکشید و از ده تا یک بر عکس زیبا بشمارید بعد هیچچیز نگویید. جواب یا تصمیم را به زمان دیگری موکول بکنید .
▪ مهربان باشید، با دیگران با ملاطفت و مدارا عمل بکنید . در بانک دلهای دیگران حساب جاری مادامالعمر باز کرده و بعد چک بکشید.
▪ امانتدار باشید.
▪ همنشین بهتر را از بین بهتر ان گزینش بکنید تا به عقل دین شما بیفزاید.
● رموز موفق یت
در این سری به پنج قاعده کلیدی خوب یت تضمینی در تمام صحنههای زندگی اشاره میکنیم. قاعدههایی که چنانچه به درستی درک شوند و با همت، پشتکار سماجت داخلی اشویِژگزینشه پیگیری و اجرا شوند میتوانند موفق یت تضمینی آن اشویِژگزینشه را در حوزهای از زندگی باعث شوند:
▪ قاعده اول
اگر به این نتیجه رسیدهایم که کاری بایستی انجام شود، پس بدون هیچ بهانهجویی و معطلی و با جدیت کمر همت ببندیم که آن کار انجام شود.
▪ قاعده دوم
کاری که می بایست انجام شود را همین الان انجام بدهیم.
▪ قاعده سوم
با اهمیت زیاد نیست که از کاری که بایستی انجام شود خوشمان بیاید یا خوشمان نیاید چون بایستی انجام شود پس در هر حالت روحیهای که باشیم با جدیت، سرسختی و یکدندگی تمام آن کار را انجام میدهیم.
▪ قاعده چهارم
وقتی کار انجام شد آرام نمیگیریم و به این میاندیشیم که کار بعدی که می بایست حتمـا انجام شود کدام است.
▪ قاعده پنجم
سراغ قاعده اول میرویم.
برچسبآرزو،ارزو راز موفقيت مجله موفقيت موفقيت هدف
مطلب پیشنهادی
افزایش لایک ایرانی اینستاگرام
افزایش لایک ایرانی اینستاگرام -اگر به فکر افزایش لایک ایرانی اینستاگرام با کمترین قیمت و بهترین …